Top

Over ons

Carrosserie Veko is een familiebedrijf dat in 1986 wordt opgericht door Romain en Marina met als specialisatie verschillende constructie-opbouwen van bedrijfsvoertuigen: vrachtwagens, bestelwagens, BE-trailers….

Na de opstart in Schoten , verhuist Carrosserie Veko in 1989 naar de industriezone Schaarbeek in Melsele.

Deze unieke ligging dichtbij de E17 maakt dat Carrosserie Veko makkelijk bereikbaar is.

Ondertussen draait ook de tweede generatie reeds jaren mee, wat zorgt voor een mooie balans tussen jarenlange ervaring en nieuwe inzichten.

De goede aspecten van het traditionele blijven benut, terwijl  moderne methoden van productie, planning en inkoop ervoor zorgen dat Veko zijn tijd vooruit blijft.

Waarvoor staan we?

Maatwerk is en blijft de kracht van Veko.

Veko denkt mee, deelt kennis, doet suggesties en tekent uit wat er gewenst.  Zo wordt er samen bepaald hoe de uiteindelijke opbouw eruit zal zien. Voor merkdealers die hun vrachtwagens compleet met carrosserie aan hun klanten willen leveren, biedt Veko betaalbare standaardproducten die toch in variaties leverbaar zijn en volledig op maat kunnen worden aangepast. Ook U, als zaakvoerder of particulier, bent steeds welkom om rechtstreeks naar ons te komen met uw bestaande of nieuwe wagen om zo samen de mogelijkheden te bekijken.

Als erkend constructeur COP 0037.001 beschikken wij over de nodige kennis en Ifast toegang om zelfstandig en met een minimale doorlooptijd de homologatie van uw voertuig tot een goed einde te brengen.

Ook kan u bij Veko rekenen op een goede service.  Tijdens onze openingsuren beschikken wij ook over een depannagedienst om u uit de nood te helpen bij een defect aan uw laadklep. Door onze nauwe samenwerking met Dhollandia, kunnen wij snel uw probleem verhelpen! Dit alles in combinatie met ons sterk team, beschikken we vandaag nog steeds over groeipotentieel en willen we ons als sterke speler op de markt blijven profileren, zodat we nog meer aan al uw wensen kunnen voldoen.

Ontdek hier onze laatste nieuwe referenties voor carrosseriebouw.